Dogodki/Events

PRIHAJAJOČI DOGODKI/COMING EVENTS:

Trenutno ne izvajamo doživetij.

PRETEKLI DOGODKI / PAST EVENTS:

7. Slepa ulca: Error 404, zaklonišče v Parku slovenske reformacije (Argentinskem parku), Ljubljana

Ali si upate pokukati na temno plat družbe in samih sebe? Omogočamo vam, da se dodobra prebudite iz lenobnega dremeža. Odprite se doživetju Error 404 in si dovolite dodobra nakričati in nasmejati ob raziskovanju sveta senc in prestajanju zastrašujočih izzivov. Gre za preplet hiše strahov, doživljajske predstave in sobe pobega. Ampak pozor, pristanete lahko v Slepi ulci!!!

 

7. Slepa ulca presents a horror experience: Error 404

We offer an intense and unique horror experience. Do you dare to look at the dark side of the society and yourself? We are giving you the opportunity to fully awake from usual dullness. Open yourself to the Error 404 experience and let out the screams and laughs in exploration of the world of shadows where you will be faced with thrilling challenges. We offer a haunted experience, an immersive theater play and an escape room all in one. But be aware you might end up in a dead end!

 

6. Slepa ulca: Pobeg iz okupirane Ljubljane

To doživetje smo oblikovali v sodelovanju z Escape room Mindmaze Ljubljana. Njihovo sobo pobega Okupirana Ljubljana smo popestrili z našimi prijemi, da je bilo reševanje nalog še bolj zanimivo in razburljivo, pobeg iz sobe pa še težji.

V številnih sobah pobega v tujini so že prisotni igralci. Obiskovalcem pomagajo ali jih ovirajo pri pobegu in tako poskrbijo za večjo intenzivnost igre.

V prirejeno sobo pobega Okiprana Ljubljana ste bili vabljeni prav vsi, ki se dobro znajdete v napetih in stresnih situacijah. To je bila zagotovo nova izkušnja tudi za vse veterane sob pobega, ki ste v preteklosti že pobegnili iz številnih klasičnih sob pobega tako v Sloveniji kot tudi v tujini in česa podobnega še niste doživeli!

Dali smo vam možnost, da se vživite v leto 1943 in nam pomagate osvoboditi Ljubljano izpod okupacije!

6. Slepa ulca: Escape from “Occupied Ljubljana”

We created our this adventure in cooperation with Escape room Mindmaze Ljubljana. We added our twist to the escape room Occupied Ljubljana and some intensity to it was even more exciting and interesting as usual.

Actors are more and more present in escape rooms all over the world but this was the first special edition event with actors in MindMaze escape room in Slovenia. Anyone that didn’t experience this type of an escape game was welcome to try this one because it was full of challenge, stress and suspense.

You were invited to immerse in Ljubljana in 1943 and help to liberate it from the occupation.

5. Slepa ulca: OBRED; Srhljivo doživetje v kranjskem podzemlju

Rovi pod starim Kranjem; 31.10.2018 od 18:00 do 24:00

Govori se, da se v rovih pod starim Kranjem znova dogajajo nenavadne stvari. Domačini pričajo o temnih postavah, ki ponoči vstopajo v rove. Vas kdaj spreleti nenavaden občutek, da se bo zgodilo nekaj slabega? Temne sile neprestano prežijo okrog nas in nas občasno nepričakovano zmrazijo po telesu. Se upate približati resnici? Podajte se v kranjsko podzemlje. Vendar pozor, morda ne izstopite isti.

 

4. Slepa ulca predstavlja: IZGINOTJE; Srhljivo doživetje na prostem

14. – 16. september, Livada, Ljubljana – Dolgi breg

Se še spomniš, ko si ležal_a v postelji in se pokril_a čez glavo, ker te je bilo strah, čeprav so ti govorili, da pošasti ni? Te še kdaj zmrazi zaradi neprijetnega občutka, da nekaj preži nate iz teme? Z nami odtavaj v labirint groze, kjer bo ključno, v katero smer zaviješ, levo ali desno, ker mogoče ne najdeš poti nazaj. V uteho ti bo le občasen plamen svetlobe, vendar se vsaka luč prej ali slej ugasne. Okoli tebe ostanejo zgolj sence, ki izginjajo v temo livade.

Si upaš? Čakamo te v labirintu temnih sil narave… Vendar pozor! Ostaneš lahko v Slepi ulci.

 

4. Slepa ulca presents: DISSAPEARANCE; Outdoor haunting experience

14th – 16th of September, Livada, Ljubljana – Dolgi breg

Do you remember lying in bed and covering your head because you were scared even though they were saying to you there is no monsters? Do you ever feel chills going down your spine because of an uncomfortable feeling that something is lurking from the dark? Get lost in endless pathways of horror. The key decision is weather to turn left or right because you might not find the way out. Occasional blaze of light will be your only comfort but sooner or later every light goes off. The only thing remaining will be shadows around you blending in with Livada.

Do you dare? We’re waiting for you in a maze of dark natural forces… But be aware! You might get stuck in a Dead end.

3. Slepa ulca: BEHIND THE BLACK CURTAIN; Doživljajska gledališka srhljivka

Slepa ulca vas izziva, da izstopite iz cone udobja in ugotovite, kaj vas čaka za črno zaveso. Se sprašujete kaj je smisel vašega življenja? Raziščite razsežnosti lastnega obstoja in doživite preporod! Umetnost še nikoli ni bila tako angažirana! Vidimo vas v izbrani družbi galerije Alkatraz.

Dogodek je pripravila skupina Slepa Ulca v koprodukciji s KUD Mreža in Galerijo Alkatraz.

3. Slepa ulca presents: BEHIND THE BLACK CURTAIN; Immersive haunted theater
  
Slepa ulca dares you to step out of your comfort zone to see what awaits behind the black curtain. Are you questioning the meaning of your life? Explore the dimensions of your existence and be reborn! Art has never been that committed! We see you in an exquisite company of Alkatraz Gallery.

The event was produced in co-production of Slepa ulca group, KUD Mreža, and Galerija Alkatraz.

2. Slepa ulca: Povodni mož vol. 2: Urška

V ROVIH POD STARIM KRANJEM

 

Oktobra 2017 so se rovi pod starim Kranjem prelevili v podzemno kraljestvo vsem dobro znanega Povodnega moža. Ali pa je tako delovalo samo na prvi pogled. Zgodbo smo posodobili in ji dodali feministične vsebine. Obiskovalci so se sprehodili skozi rove, kjer so naleteli na raznovrstna presenečenja, igro zvoka in svetlobe ter duhove žrtev izginule Urške.

 

1. Slepa ulca: Povodni mož vol. 1

V MC ULCA

 

Avgusta 2017 se je Mladinski center Ulca v Ljubljani prelevil v stanovanje Povodnega moža, kamor zahaja, kadar pride na površje. V preganjani sobi pobega so obiskovalci iskali izhod in se nato prebili skozi temen labirint, kjer so večkrat srečali Povodnega moža in Urško. 24 obiskovalcev se je odločilo zapustiti prostor, z uporabo varne besede, že pred iztekom izkušnje, saj smo jih preveč prestrašili, da bi vztrajali do konca.